GrensMatch

GrensMatch voor werkzoekenden

Het zoeken naar een baan hoeft niet te stoppen bij de grens. Iedereen wil graag een leuke job dicht bij huis. Dus waarom zou je uren in de file staan als er vlak bij huis ook een baan is die bij je past. Ook al is die aan de andere kant van de grens. Met GrensMatch ga je makkelijk op zoek naar een baan in de grensstreek.

Hoe werkt het?

Download de GrensMatch app, en maak een profiel aan op www.grensmatch.eu. Vul alle werkervaring en de baan die je zoek in. Eures zorgt ervoor dat je met een geïnteresseerde werkgever in contact komt.

Als je over de grens gaat werken dan krijg je te maken met andere wet- en regelgeving. Neem contact op met een van de Eures adviseurs voor meer informatie.

GrensMatch voor werkgevers

Sta je als werkgever open voor meer diversiteit op de werkvloer? Of wil je het zoeken naar passende kandidaten verbreden? Met GrensMatch neem je een kijkje over de grens. De GrensMatch app is een database van kandidaten die bereid zijn om te werken over de grens.

Hoe werkt het?

Download de GrensMatch app, en maak een profiel aan op www.grensmatch.eu. Heb je iemand gevonden die bij je vacature past? Eures brengt je in contact met de kandidaat.

  • Maak verschillende zoekprofielen aan op basis van voorkeursberoepen van werkzoekenden.
  • Blader door de profielen van werkzoekenden in de grensregio.
  • Vind de juiste kandidaat op basis van capaciteiten, motivatie en voorkeursberoep.

Als je van plan bent een grensarbeider aan te nemen dan krijg je te maken met andere wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld op het gebied van sociale zekerheid, pensioen en ontslag. Neem contact op met een van de Eures adviseurs voor meer informatie.