Duik digitaal de haven van Antwerpen in!

Antwerpen staat als haven aan de wereldtop. Het is een grenzeloze smeltkroes van bedrijven en functies die één hechte gemeenschap vormen. Bovenal is het een baken van creativiteit en innovatie waar de carrièrekansen voor het grijpen liggen, lokaal én internationaal. Van uitvoerend werk tot universitair geschoold. Van kantoorfuncties tot buitenwerk. 

Antwerpen heeft de grootste zeehaven van België en de tweede haven van Europa. Wist u dat er meer dan 900 bedrijven gevestigd zijn? Bedrijven die regelmatig personeel zoeken? Op alle niveaus? Nieuwsgierig geworden? Ga je met ons mee op bezoek? 

Op donderdag 17 juni 2021 vanaf 9:30 uur krijg je de kans om samen met ons de overweldigende wereld van de haven van Antwerpen te ontdekken. Met deze online bijeenkomst willen wij de deelnemers inspireren en laten kennis maken met de verschillende beroepen, kansen en mogelijkheden die de haven van Antwerpen je kan bieden. De bijeenkomst vindt plaats via Microsoft teams. Na aanmelding ontvang je een link per e-mail naar het platform.