Hoe vind ik jobs?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging over de grens? Onze Eures adviseurs helpen je met allerlei praktische informatie over grensarbeid en geven je passend advies over kansen en mogelijkheden in de grensstreek. Neem contact met ons op via GrensWerkt@remove-this.uwv.remove-this.nl voor meer informatie over de baankansen over de grens.

Ik zoek werk

Als je op zoek bent naar een baan in Vlaanderen bezoek dan eerst www.vdab.be en ben je op zoek naar een job in Nederland kijk dan op www.werk.nl. Bij deze organisaties vind je alle vacatures aan de andere kant van de grens.

Als het jou tof lijkt om in een ander Europees land te werken of stage te lopen, kijk dan eens op www.eures.europa.eu.

Heb je al een bedrijf op het oog? Dan hebben zij vast vacatures gepubliceerd op hun eigen website.

Eures adviseurs hebben beschikking over vacatures en kunnen jouw CV rechtstreeks aan werkgevers voorstellen.

Bekijk de uitdagingen waar je rekening mee moet houden bij werken over de grens. De Eures adviseurs hebben deze op speelse wijze op een rij voor je gezet.

Ik zoek een stage

Een stage is een goede start om een bedrijf te leren kennen. Voor het vinden van een stageplaats kan je de websites van erkende leerbedrijven bekijken, bijvoorbeeld www.s-bb.nl. Verder kan je in Nederland kijken op www.stagemarkt.nl en in Vlaanderen op www.student.be.

Scholen hebben regelmatig contact met leerbedrijven. Jouw school heeft vast ook een stage-coördinator, maak gebruik van de aanwezige kennis en contacten.

Vergelijk de waardering van de meest voorkomende Vlaamse en Nederlandse opleidingen met ons handig overzicht.

Match gevonden!

Heb je een job gevonden die bij je past? Neem dan contact op met ons. De Eures adviseurs helpen je verder met allerlei praktische zaken rondom jouw nieuwe carri√®re over de grens.