Hoe vind ik kandidaten?

In Europa hebben mensen recht op vrij verkeer in de grensstreek. Dit betekent dat werk zoeken niet hoeft te stoppen bij de grens. Heeft u als werkgever een lastig in te vullen vacature? Kijk dan eens wat verder. Vergroot je kans door ook kandidaten te zoeken over de grens.
Eures ondersteunt werkgevers bij het volledige rekruteringsproces. Van de werving en selectie tot praktische hulp bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst. Daarnaast geeft Eures advies over sociale zekerheid, pensioenen en verzekeringen.

Wil je meer weten over werving en selectie in de grensregio? Stel je vraag via GrensWerkt@remove-this.uwv.remove-this.nl of neem direct contact op met een van onze Eures-adviseurs.

Kandidaten zoeken

Als je een vacature wilt plaatsen kun je terecht bij de reguliere diensten voor arbeidsvoorzieningen en de interimkantoren. Wil je een vacature plaatsen of beschikbare kandidaten bekijken in Vlaanderen kijk dan op www.vdab.be en voor het plaatsen van een vacature of kandidaten selecteren in Nederland ga dan naar www.werk.nl.

Wil je een vacature uitzetten in heel Europa kan je ook direct naar www.eures.europa.eu.

Eures adviseurs hebben beschikking over CV’s van werkzoekenden. Ze benaderen werkgevers rechtstreeks om deze gemotiveerde kandidaten voor te stellen. Wil je gebruik maken van deze dienstverlening contacteer ons via GrensWerkt@remove-this.uwv.remove-this.nl.

Wist je dat het Eures netwerk al 25 jaar ervaring heeft met het verrijken van bedrijven met talenten uit heel Europa? Eures is een betrouwbare partner op het gebied van Fair Mobility, kijk wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Gevestigd in Vlaanderen en wil je de zoekregio naar personeel vergroten tot nét over de grens? We hebben alvast een aantal zaken op een rij voor je gezet.

Gevestigd in Nederland en wil je de zoekregio naar personeel vergroten tot nét over de grens? We hebben alvast een aantal zaken op een rij voor je gezet.