Over GrensWerkt

GrensWerkt is een netwerkorganisatie die zich richt op het stimuleren van arbeidsmobiliteit in de grensstreek. Werkgevers, werkzoekenden, werkenden en studenten die werk zoeken over de grens kunnen bij Eures terecht met allerlei vragen over grensoverschrijdende arbeid.
De Eures adviseurs ondersteunen werkgevers, werkenden en werkzoekenden tijdens het volledige rekruteringstraject. Van de werving en selectie tot praktische hulp bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst. Daarnaast geven onze adviseurs ook advies over sociale zekerheid, pensioen en verzekeringen.

Activiteiten

De Eures adviseurs organiseren regelmatig events. Hierbij geven we advies en informatie over werken in de grensstreek. Daarnaast kunnen we meet & greets regelen waarbij werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen ontmoeten. Bekijk alle events voor interessante activiteiten bij jou in de buurt.

Maatwerk

De dienstverlening van de Eures adviseurs is maatwerk en gericht op jouw individuele situatie. Indien nodig verwijzen we door naar specialisten of bevoegde instanties.

Partners

voor informatie & advies grensarbeid en tewerkstelling over de grens
voor informatie & advies en arbeidsbemiddeling & rekrutering over de grens
vakbonden werken grensbreed samen aan informatie en advies op maat over het wat en hoe van grensarbeid
voor informatie & advies en arbeidsbemiddeling over de grens
voor informatie & advies rondom rekruteren over de grens
voor informatie & advies over stage lopen over de grens in een technisch beroep

Mede mogelijk gemaakt door

GrensWerkt is mede mogelijk gemaakt door een financiĆ«le bijdrage van ESF+. Meer informatie hierover is te vinden via deze link