Iedere vrijdag online spreekuur werken over de grens

Zowel Vlaamse als Nederlandse werkgevers zoeken steeds vaker in de grensregio naar personeel. Werken in het buitenland is een mooie manier om internationale werkervaring op te doen en een nieuwe cultuur te leren kennen. Dat kan ook al in jouw eigen grensregio.

Echter vanuit Nederland een baan zoeken in België vraagt wat extra inspanning. Waar zijn de vacatures te vinden, hoe solliciteer je en hoe zit dat met de wet- en regelgeving in het buurland? Is de cultuur anders? Moet ik mijn diploma laten erkennen/waarderen?

Voor antwoord op al deze vragen kan je online in gesprek komen met een EURES adviseur over werken over de grens! Meld je aan voor een persoonlijk online en (vrijblijvend) gesprek met een van onze EURES adviseurs om je te laten informeren over jouw mogelijkheden en kansen op werk in België.

Onze EURES adviseur zorgen voor informatie en advies over werken over de grens en kunnen bemiddelen tussen werkgever en werkzoekende. EURES beschikt over een groot netwerk van werkgevers waarmee je in contact kan worden gebracht.

Wanneer: Iedere vrijdag tussen 10.00 uur - 11.00 uur
Locatie: Online via MS Teams – je hebt een laptop of tablet nodig met camera & geluid en een internetverbinding om deel te nemen.
Aanmelden: Stuur een mail naar werkenoverdegrens@remove-this.uwv.remove-this.nl