Kansen op werk in Zeeland

Altijd willen werken in de Agrarische of Productie sector. In deze tijd van het jaar zijn er volop kansen. UWV Zeeland heeft om deze reden een speciale editie van de vacaturekrant uitgebracht met interessante vacatures. 

Vanuit het WerkgeversServicepunt helpen ze werkgevers bij het vinden van personeel en komen graag met werkzoekenden in contact. Kijk op de link hieronder voor de actuele opportuniteiten, wellicht staat er in deze editie net die ene kans voor jou tussen!

Mocht je gaan solliciteren, hierbij 7 tips om positief en gemotiveerd te blijven.

  • Stap 1: Maak een planning. Maak eerst een lijst van wat je wil gaan doen om die ideale baan te vinden. Arbeidspsycholoog Inge Hulshof zegt hierover: "Plan niet de hele week vol met sollicitatieactiviteiten maar kies een aantal vaste dagen."
  • Stap 2: Zoek gericht naar vacatures, maak zoekopdrachten aan op werk.nl, www.vdab.be en andere vacaturebanken. Dan ontvangt je vanzelf interessante vacatures in jouw mailbox.
  • Stap 3: Zorg dat jouw cv up-to-date is, zo kan je snel reageren als je een interessante vacature voorbij ziet komen.
  • Stap 4: Check jouw online profiel, via jouw online profiel krijgt een werkgever snel een beeld van wie je bent. Het is een altijd toegankelijk visitekaartje.
  • Stap 5: De meest succesvolle manier om een baan te vinden is via jouw netwerk. Begin dus met het uitbreiden van jouw netwerk en laat jouw bekenden weten wat voor werk je zoekt.
  • Stap 6: Vacature gevonden? Solliciteer slim! Zorg dat jouw cv en sollicitatiebrief echt aansluiten op wat er in de vacature gevraagd wordt.
  • Stap 7: Vier jouw succesmomenten! Sta elke week even stil bij jouw successen; hoe groot of klein ze ook zijn. Deel jouw successen ook eens met vrienden en familie.

Wil je meer weten of wil je in contact komen met UWV of de werkgever? Neem dan vandaag contact met ons op.