Spreekuur EURES & GIP van start

Vragen over werken, wonen, studeren of ondernemen over de grens? Op vrijdag 4 augustus is er weer een spreekuur van het Grensinformatiepunt (GIP) en EURES bij de gemeente Woensdrecht georganiseerd. Dit is een vervolg op de succesvolle start begin juli. 

Werken in België of in Nederland kan interessant zijn voor jou. Maar waar zijn de vacatures te vinden, hoe solliciteer je en hoe zit dat met de wet- en regelgeving in het buurland? Is de cultuur anders? Moet ik mijn diploma laten waarderen? Benieuwd geworden naar jouw kansen en mogelijkheden?

Heb je vragen over de Nederlandse arbeidsmarkt? Dan kan je ook bij het spreekuur terecht want een adviseur van het Werkcentrum Brabantse Wal is ook aanwezig.

Meld je aan voor een persoonlijk gesprek met een EURES adviseur over werken over de grens via: GrensWerkt@remove-this.uwv.remove-this.nl onder vermelding van “spreekuur Hoogerheide”. Je ontvangt daarna het exacte tijdstip van de afspraak via e-mail. Ook voor actieve bemiddeling van jouw CV naar een werkgever in Nederland of België kan je bij onze EURES adviseur terecht.