Technische stages in de kijker!

In de grensregio tussen Antwerpen en Terneuzen is de vraag naar technisch geschoolde werkkrachten enorm. Met Port of Antwerp én North Sea Port nabij is een diploma in een technisch beroep een gouden ticket voor een mooie carrière. Een opleiding in de techniek is dan ook een sterke keuze. GrensTech van Eures wil deze boodschap met zoveel mogelijk jongeren delen en hun informeren over technische opleidingen. Wie kan dit beter doen dan de leerlingen zelf?

Zelf aan zet

Leidt jouw bedrijf jong talent (15-25 jaar) op aan de hand van een stage of werkplekleren? Of ben jij als technisch stagiair aan de slag in een bedrijf? Neem het Grenstech Instagramaccount over en zet bedrijf, student én technische opleidingen mee in de kijker. Hoe neem je deel?

  • Elke stageplaats in de grensregio met een of meerdere stagiairs in een technische opleiding (MBO, BSO, TSO, bachelor of master) komt in aanmerking.
  • Stuur tussen 15 februari 2023 en 15 november 2023 één tot drie foto’s van de stagiair in actie door naar info@remove-this.egtslinieland.remove-this.eu. Neem in de mail zeker volgende elementen op:
    • naam van de stagiair;
    • naam van het bedrijf/de stageplaats;
    • school (+ eventueel de studierichting).

Deelnemende posts worden gedeeld met een #+bedrijfsnaam en genereren zo kandidaat-werknemers en klanten. Daarnaast maken inzendingen kans op een mooie prijs!