1 april 2023 - 2 april 2023

25 jaar Emigratiebeurs

Met meer dan 1 miljoen vacatures in het buitenland, ruim 11.000 bezoekers en 200 exposanten is de EmigratieBeurs hét trefpunt voor iedereen die overweegt in het buitenland te gaan wonen en werken. Emigranten, expats, studenten, ondernemers, werkzoekenden en andere landverhuizers vinden op de beurs per thema en regio het brede pakket van mogelijkheden, diensten en producten rond Wonen, Werken, Studeren en Ondernemen in het buitenland.

De EmigratieBeurs is door zijn brede opzet en persoonlijke karakter geschikt voor iedere aankomende emigrant, expat, student, werkzoekende, ondernemer, pensionado of andere landverhuizer. Ruim 200 binnen- en buitenlandse exposanten zijn te vinden op de beurs en er is een uitgebreid programma met (gratis) presentaties. 

De indeling van de beurs is thematisch. Zo wordt Europa als 'gastland' dit jaar extra uitgelicht, en zijn daarnaast de thema's: Healthcare Jobs AbroadA week to Peak in Sweden, Contact Center Jobs Europe en Cross Border- Grensoverschrijdend werken.

Gezocht worden: vaklieden uit bouw en transport, ingenieurs, medische specialisten, leraren, verzorgend personeel, IT’ers, ondernemers en veel meer. Neem jouw CV of business plan mee, volg de vele presentaties, oriënteer, informeer en doe zaken! Een selectie van de vacatures aangeboden op de beurs vind je in de vacaturebank.

Voor meer informatie en aanmelding klik hier! 

Wanneer?

1 april 2023 - 12:00 tot 2 april 2023 - 18:00

Waar?

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
Nederland