25 maart 2022

Loop niet rond met vragen over grensarbeid!

Ben je in gesprek met een werkgever over de grens en overweeg je om binnenkort als grensarbeider (in België of Nederland) aan de slag te gaan? Recent gestart met een baan over de grens? 

Neem dan deel aan de online expertsessie en laat je informeren door verschillende experts op het gebied van grensarbeid. Als je over de grens gaat werken krijg je te maken met de wet- en regelgeving van dat land. Het is niet altijd duidelijk wat dit voor jou persoonlijk betekent.

Wat moet je regelen, wat zijn de gevolgen? Er zijn veel verschillende loketten die je van informatie kunnen voorzien. Tijdens de expertsessie kan je in één dag alle informatie krijgen die je nodig hebt als (toekomstig) grensarbeider.

Programma

EURES Scheldemond biedt de mogelijkheid om volledig op de hoogte te worden gesteld van de gevolgen voor jouw persoonlijke situatie ten aanzien van:

  • Fiscaliteit.
  • Sociale Zekerheid.
  • Arbeidsrecht.
  • Uitkeringszaken.
  • Overige belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden.

Aanmelden is eenvoudig door een mail aan ons te sturen. Geef aan of je in de ochtendsessie of in de middagsessie wil deelnemen. Na aanmelding ontvang je aanvullende informatie.

Coronamaatregelen: Om onze evenementen veilig en soepel te laten verlopen, houden wij ons aan de regels en adviezen van het RIVM en Rijksoverheid. Indien we op locatie een evnt kunnen organiseren, doen we er alles aan om voldoende afstand te bewaren. We vragen de deelnemers om de regels te volgen. Zo houden we het voor iedereen veilig.

Wanneer?

25 maart 2022 - 09:45 tot 18:00

Waar?

Digitaal
Online