23 september 2022 - 24 september 2022

Loopbaanevent de Zeeuwse Carrière Beurs

Ben jij bijna klaar met je studie, gewoon toe aan een volgende stap in je carrière of van plan om binnenkort te beginnen aan een BBL-opleiding? Dan ben je van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de tweede editie van De Zeeuwse Carrière Beurs!

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2022 krijg jij de kans om in contact te komen met allerlei bedrijven en professionals en zo je netwerk uit te breiden.

Iedereen welkom!

De Zeeuwse Carrière Beurs is geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Er zijn allerlei exposanten aanwezig die jou graag ontmoeten. Loop eens langs bij het informatiepunt werken en leren in Europa en maak kennis met de adviseurs van EURES en het LeerWerkLoket. Ze wijzen jouw graag de weg in Nederland en over de grens.

Meer informatie over de Zeeuwse Carrière Beurs en de vervoersmogelijkheden vanuit verschillende Zeeuwse steden en tussen het station en de Zeelandhallen vind je op de website. Via deze link kan je je ook alvast gratis inschrijven en zie je ook gelijk welke bedrijven zullen deelnemen.

Wanneer?

23 september 2022 - 12:00 tot 24 september 2022 - 18:00

Waar?

Zeelandhallen
Da Vinciplein 1
4462 GK Goes
Nederland