21 november 2023

VOKA workshop internationale tewerkstelling

Groei realiseren is de dagelijkse driver. Groei in klanten, users, marktaandeel, team, revenue maar ook in geografische markten. De compliance van de lokale markt is daarbij niet meteen top of list. Eerder een "box to be checked" achteraf. Vaak leidt dit tot vervelende financiële gevolgen. Door ook lokale compliance met internationale tewerkstelling onderdeel te laten uitmaken van jouw roadmap, kun je een duurzame internationale strategie hanteren.

Komt een Europese werknemer in jouw Belgische vestiging werken of gaat een Belgische werknemer in een ander Europees land aan de slag? Dan is inzicht in de sociale, fiscale en arbeidsrechtelijke aspecten van internationale tewerkstelling onmisbaar.

Bij elke vorm van internationale tewerkstelling dien je rekening te houden met een specifieke wetgeving. In deze workshop staan we stil bij de algemene sociale, fiscale en arbeidsrechtelijke aspecten van internationaal tewerkstellen in Europese context.

Na het volgen van deze workshop:

  • Beschik je over het juiste referentiekader om de internationale tewerkstelling van personeel met verstand van zaken aan te pakken.
  • Weet je precies wat te doen om niet voor onaangename verrassingen te komen staan inzake internationale tewerkstelling.
  • Ben je op de hoogte van de actuele thema’s rond Europees tewerkstellen.

 

Wanneer?

21 november 2023 - 09:30 tot 12:30

Waar?

VOKA Oost-Vlaanderen
Lammerstraat 18
9000 Gent
Belgie