12 april 2024

Vragen over grensarbeid? Kom naar de Expertsessie

Ben je in gesprek met een werkgever over de grens en overweeg je om binnenkort als grensarbeider (in België of Nederland) aan de slag te gaan? Of ben je recent gestart met een baan “over de grens”? Of vraag je je af of thuiswerken gevolgen heeft voor jou als grensarbeider? Neem dan deel aan de Expertsessie en laat je informeren door verschillende experts op het gebied van grensarbeid.

Als je over de grens gaat werken krijg je te maken met de wet- en regelgeving van dat land. Het is niet altijd duidelijk wat dit voor jou persoonlijk betekent. Wat moet je regelen, wat zijn de gevolgen? Er zijn veel verschillende loketten die je van informatie kan voorzien. Tijdens de Expertsessie krijg je in één dag alle informatie die je nodig hebt als (toekomstig) grensarbeider.

We bieden jou de mogelijkheid om volledig op de hoogte te worden gesteld van de gevolgen voor jouw persoonlijke situatie ten aanzien van:

  • Belasting
  • Sociale Zekerheid
  • Arbeidsrecht
  • Uitkeringszaken
  • Overige belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden

Wil je een grensoverschrijdend (kosteloos) advies op maat? Meld je aan en ontmoet bevoegde experts die je persoonlijk zullen adviseren. Je bent van harte welkom!

Wanneer?

12 april 2024 - 09:00 tot 17:00

Waar?

Cultureel Centrum Den Dullaert
Sportlaan 24
4561 KZ Hulst
Nederland