Doe mee aan onze challenge!

In de grensregio tussen North Sea Port en Port of Antwerp is een diploma in een technische beroep een gouden ticket voor een mooie carrière. Met het EURES-project Taskforce knelpuntberoepen willen we de keuze voor techniek delen met zoveel mogelijk jongeren. Daarom lanceerde EGTS Linieland van Waas en Hulst in oktober 2019 het Instagramaccount Grenstech. Dit jaar laten we de leerlingen zelf aan zet. Elke school kan via Grenstech – gratis - de studenten stimuleren om hun technische opleiding in de kijker te plaatsen.

Neemt jouw school ook deel aan deze uitdaging? Lees dan zeker verder!

Wie kan deelnemen? Alle scholen secundair onderwijs in de grensregio: MBO-VMBO en BSO-TSO leerlingen in een technische/techniek opleiding die toeleiden naar technische knelpuntberoepen. Je school kan deelnemen tot en met 30 november 2021.

Met het Instagram account Grenstech promoten we de kansen van een technische opleiding in de grensregio. In deze regio is een enorme vraag naar technisch geschoolde werkkrachten. Een opleiding in de techniek is een sterke keuze. Jongeren van 12 tot 18 jaar kunnen gedurende 14 dagen via een take-over hun beroepsfierheid delen.

Wil jouw school meedoen neem contact op met ons. We horen graag welke technische opleiding(en) je in de kijker wil plaatsen. Klik hier voor meer informatie.